22 de gen. 2009

Ateliers d'Art de France

.
L'any 1886, ceramistes i artesans d'art es varen reagrupar per defensar els seus interessos i crear la seva cambra sindical. L'any 1995 passa a dir-se Ateliers d'Art de France, copropietari del saló Maison&Objet, la Cambra Sindical dels Ceramistes i Ateliers d'Art de France, federats representant amb accions tots els seus socis provinents dels oficis d'art, artesans i petits empresaris.

Els socis actius són artesans o caps de petites empreses que creen i fabriquen ells mateixos els seus productes dins del territori francès, mentre que els adherits associats són associacions i federacions del sector, que la cambra sindical recolza en el seu esforç per a la promoció de l'artesanat d'art.

Ateliers d'Art de France és una associació amb un consell d'administració composat per artesans i petits empresaris emprenedors, escollits per els seus socis, fixant les orientacions estratègiques que portarà la direcció general i el seu equip. Ateliers d'Art de France avui en dia ofereix tot un ventall de serveis per els seus socis.

http://www.ateliersdart.com/