18 de gen. 2009

Suport Associatiu


La gestió contable i fiscal de la FAAOC la porta l’Associació Catalana de l’Esplai (http://www.esplai.org) mitjançant el seu departament de Suport Associatiu (http://www.suport.org). Podeu descarregar de la seva web diversos programes de gestió (base de dades i facturació).


Suport Associatiu: Des de la seva constitució l’any 1988, l’objectiu de Suport Associatiu ha estat sempre col•laborar en la millora del funcionament del sector no lucratiu recolzant les entitats en totes les àrees de la seva gestió quotidiana.

Suport Associatiu no només compta amb 20 anys d’experiència en la gestió d’entitats sinó que el fet mateix de ser una entitat no lucrativa li confereix un coneixement profund i real del Tercer Sector. Aquest llarg recorregut ens permet proporcionar al sector no lucratiu un sistema integral de suport a la gestió, de màxima qualitat i fruit de l’anàlisi i el coneixement exhaustius de les necessitats concretes de les entitats sense afany de lucre. Per això, a més dels serveis que us ofereix directament, Suport Associatiu no deixa de treballar amb els proveïdors més capdavanters per a aconseguir els millors preus en serveis i productes d’especial interès per a les entitats no lucratives. En totes aquestes ofertes, els socis del Club d’Usuaris tenen, a més, descomptes addicionals.

Si voleu més informació sobre les ofertes actualment vigents, només cal que truqueu al 93 551 89 90; info@suport.org; Carrer Riu Anoia 42-54, 08820 El Prat de Llobregat (Barcelona)