20 de gen. 2009

V BIENNAL DE CERÀMICA, El Vendrell, Octubre 2009

.
Aquesta Biennal està oberta a tots els creadors que utilitzin tècniques ceràmiques, els quals hi podran participar de forma individual o col·lectiva.

Cadascun dels participants pot presentar un màxim de tres obres.

Cada artista ha de presentar, abans del 19 de juny de 2009, tres fotografies en color de cada obra fetes des d’angles diferents i sobre un fons neutre. A més, s’hi adjuntarà un mínim de 7 fotos d’obres anteriors per tal de valorar millor la trajectòria del ceramista. Les fotografies de les obres presentades seran sotmeses a una selecció prèvia per part del Jurat.

Amb les obres seleccionades es farà una exposició i s’editarà un catàleg (octubre de 2009).

Els premis seran els següents: 1r premi: Edició d’un llibre que inclourà il·lustracions i l’anàlisi de l’obra dins el context de l’art contemporani a càrrec d’una persona experta en art i el currículum de l’autor. Serà editat en català i inclourà la traducció al castellà i a l’anglès. Aquest llibre es publicarà durant l’any següent i es presentarà el dia de la inauguració de l’exposició que l’Ajuntament organitzarà per als tres guanyadors (octubre de 2010). 2n i 3r premis: Exposició conjunta amb l’edició d’un catàleg durant l’any següent.

Patronat Mpal. de Serveis Culturals
La Rambla, 24
43700 El Vendrell - Tarragona - Spain
Tel. +34 977 66 56 84
cultura@elvendrell.net
ceramica@elvendrell.net
www.elvendrell.cat