24 de febr. 2009

ARTESANALIA

.
Us informem que després de 16 anys de treball per impulsar i dinamitzar l’artesania a través de
la fira ARTESANÀLIA, l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu comptarà, en aquesta 17a edició, amb la col·laboració de l’Associació d’Artesans d’Osona INTROART; una associació configurada per diferents artesans de la comarca d’Osona amb els que es treballarà per aconseguir que la fira, apart de continuar essent un aparador de l’artesania tradicional, es converteixi en una plataforma de dinamització i promoció de l’artesania contemporània i de qualitat de Catalunya.

Us convidem, doncs, a participar en aquesta nova edició de la fira ARTESÀNALIA, que tindrà lloc el 16 i 17 de maig de 2009 al passeig del Ter de Manlleu; i us convidem, també, a treballar amb nosaltres per difondre i promoure el producte artesà de qualitat català.

Amb aquest objectiu, la selecció d’artesans amb parades de venda i la selecció dels tallers i demostracions d’oficis i/o tècniques de treball artesanes, anirà a càrrec de l’Associació INTROART, que vetllarà per que tots els artesans presents a la fira compleixin els criteris de selecció següents:

1. Els productes hauran d’estar elaborats d’acord amb els criteris estipulats per Artesania Catalunya i del Dep. d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya (en el cas de productes artesans alimentaris).
2. Els productes artesans exposats o a la venda hauran de ser realitzats pel propi artesà.
3. En cap cas s’acceptaran revenedors de productes d’artesania o la venda de productes realitzats per processos industrials.
4. Es valorarà la qualitat tècnica, el disseny i la innovació del producte artesà.
5. Es tindrà en compte la bona imatge de les peces i de la parada de venda o exposició.
6. Es tindrà en compte la contemporaneïtat del producte.
7. Per poder vendre productes a la fira caldrà estar donat d’alta de l’IAE corresponent i al dia del pagament d’autònoms.

L’OPE i l’Associació INTROART restem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte o consulta i us agraïm, per endavant, la vostra col·laboració i la confiança que heu dipositat en nosaltres.

Atentament,

Imma Muñoz Begara
Tècnica de fires de l’OPE
Ajuntament de Manlleu

C. Enric Delaris, 7 (08560) Manlleu
Tel. 93 851 50 22 / Fax: 93 851 50 25
fires@manlleu.org

Judith Camps Vilaseca
Presidenta de l’Assoc. d’Artesansd’Osona
INTROART

C. Ges Avall, 15
(08570) Torelló Tel: 630 66 91 18
introartosona@gmail.com