24 de febr. 2009

"RECURSOS A LA XARXA PER A LA PIME INTERNACIONAL"


Benvolgut/-da senyor/a,

Em complau de convidar-vos a la Sessió Esmorzars de Negoci: "RECURSOS A LA XARXA PER A LA PIME INTERNACIONAL" , organitzada per la Cambra amb la col·laboració de l'ICEX, que tindrà lloc a l'Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI), Passeig Pujades, 1 - Barcelona, el dijous 26 de febrer del 2009, de 8.30h a 10:00 hores.

Inscripció: Gratuïta, prèvia confirmació al teléfon 902 448 448, o a l'adreça electrònica difusiointernacional@mail.cambrabcn.es .

Atentament

Antoni Montserrat,
DIRECTOR TERRITORIAL DE COMERÇ DE BARCELONA I DE L'ICEX

Us hi esperem


PROGRAMA:

OBJECTIU

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona us convida a una nova sessió dels Esmorzars de negocis, amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi d’experiències entre empresaris i aprofundir en els temes de més interès per a les empreses exportadores amb la visió d’entitats expertes.

CONTINGUT DE LA JORNADA

Internet és avui la primera font d’informació i resulta una eina imprescindible per a la gestió empresarial d’una empresa que vol fer negocis a l’exterior. Tot i la presència de cercadors que faciliten la tasca, localitzar i filtrar informació empresarial rellevant moltes vegades no és una tasca senzilla.

Volem dedicar aquest esmorzar a analitzar algunes de les principals fonts d’informació disponibles per a l’empresa exportadora a la xarxa, amb l’objectiu de que les empreses en puguin treure més profit.

PONENTS

Sr. Victor de Francisco, director de Reexporta Think About Export

Sra. Milagros Valero, cap de sector d’informació i documentació ICEX - Barcelona

LLOC I HORARI

Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI)

passeig Pujades 1 - Barcelona

8.30 – 10 h

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA PRÈVIA CONFIRMACIÓ AL TELÉFON 902 448 448 o al mail difusiointernacional@cambrabcn.org