13 de set. 2009

JOYA - Semana de la Joyería Contemporánea de Barcelona


Apreciados visitantes: JOYA abrirá sus puertas el próximo jueves y queremos ofreceros la mejor bienvenida posible. Por eso, adjunto a este correo electrónico, os enviamos la invitación oficial al acontecimiento que os recordamos que se celebrará los días 17, 18 y 19 de septiembre en el Convent dels Àngels, sede del FAD (Barcelona).

Asimismo, en nuestra página web (www.joyabarcelona.com) en la sección de "prensa" ya podéis descargar la "Hoja de Registro" que deberéis entregar antes de acceder al recinto. Para agilizar el acceso a las instalaciones y evitar colas y esperas, os pedimos que descarguéis el documento y lo traigáis el día de la feria debidamente cumplimentado :
Hoja de Registro: http://www.joyabarcelona.com/img/Application_form_ES_EN.pdf

Un cordial saludo a todos,

JOYA team

www.joyabarcelona.com


Benvolguts visitants:
JOYA obrirà les seves portes el proper dijous i ens agradaria donar-vos la benvinguda de la millor manera possible. És per això que juntament amb aquest correu electrònic us enviem la invitació oficial de l'esdeveniment que us recordem que se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de setembre al Convent dels Àngels, seu del FAD (Barcelona).

Tanmateix, a la secció "premsa" de la nostra pàgina web (www.joyabarcelona.com) ja podeu descarregar el "Full de Registre" que haureu de lliurar abans d'entrar al recinte de la fira. Amb l'objectiu d'agilitzar l'accés i evitar les cues i les esperes us demanem que descarregueu el document i el lliureu degudament emplenat el dia de la fira:
Full de Registre: http://www.joyabarcelona.com/img/Application_form_ES_EN.pdf

Salutacions cordials per a tothom,

JOYA team

www.joyabarcelona.com