3 de febr. 2010

Futura Fira d'Artesans

Benvolguts,

Sóc en Genís Frontera i Vila, tècnic de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar (Bages). El cas és que per al proper mes de juny, Castellbell i el Vilar vol organitzar una fira d'artesans que pugui esdevenir -això sí, en els propers anys- un esdeveniment important al Bages i captar gent de les poblacions properes del Vallès i de l'àrea metropolitana. A mig/llarg termini, doncs, Castellbell i el Vilar es planteja aprofitar la història i la llegenda de la part més vella i antiga del poble per organitzar-hi una Fira Noucentista (del segle XIX) amb guerrillers, bandolers, etc... Però, ara per ara, l'Ajuntament ja voldria començar a captar artesans i firaires per a una primera fira que pugui ser una base per a la futura fira noucentista.

Per això, agrairem que feu difusió que per al diumenge 20 de juny de 2010, s'organitza una fira d'artesans a Castellbell i el Vilar com a embrió d'una futura gran fira històrica. Des de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar, donarem les màximes facilitats per a efectuar la seva bona organització.

Per a més informació:

Ajuntament de Castellbell i el Vilar
Tel. 938340350
e-mail: genisfrontera@hotmail.com / fronteravg@diba.cat

1 comentari:

Ana de les Gorres de Cop ha dit...

Hola Genís,
M’ha cridat l’atenció el vostre projecte doncs precisament des de fa tres anys que anem al Bages, concretament a ca La Grossa, prop de Caldés, on en Jaume ens permet segar (a ma) una mica de sègol.
Amb aquest cereal fem a Bellvei les Gorres de Cop, ofici que data de l’any 1800 i que durant dos segles ha proveït tota Catalunya d’aquest original enginy que protegeix el cap dels nadons en les primeres passes, a més d’altres objectes com paneres, cistells, vanos... http://webfacil.tinet.cat/gorres
Endavant amb la fira... i molta sort
Ana de les Gorres gorresdecop@yahoo.es